jueves, 16 de enero de 2014

EP!

Ei gent, com ja sabeu hem acabat tota la feina i ara toca coavaluar blocs!

Només voldríem que tingéssiu en compte que NO podem canviar la lletra, en segons quines pestanyes es veuen formats de lletra diferents.


Gràcies i feliç any nou! 

3 comentarios:

  1. Hola!!

    El bloc està molt ben organitzat, conté totes les pestanyes, els noms dels components del grup, els enllaços dels blocs dels companys i l’eslògan. Hi ha totes les pestanyes i la informació exposada al bloc és molt clara i entenedora.
    La presentació del bloc és correcte. La imatge, colors, lletra i tamany d’aquesta s’adeqüen perfectament i són molt encertats. Encara que hi ha parts on la lletra varia de tamany i tipus, no hi hem donat gaire importància perquè ho heu esmentat en una entrada al diari.
    Els continguts que conté el bloc estan a la pestanya corresponent i s’adequa a l’alumnat de primària. Tot i així, hi hem trobat alguna falta de mecanografia i falta posar els enllaços d’on prové la informació dels gràfics.
    Pel que fa l’activitat, hem pogut veure que només n’heu creat una. Tot i que la idea és original i creativa, creiem que falta contingut i que no només amb aquesta es poden entendre les tres pestanyes del bloc, per tant faltarien activitats per complementar-la.
    Cal dir també que l’activitat, tal i com està exposada en el bloc no és prou entenedora i mancarien imatges i més informació per acabar d’entendre-la.
    Tot i així, l’activitat fa reflexionar als alumnes perquè treballen amb mapes i treballen alguns aspectes de l’economia i de la història.
    Hem vist que en el bloc es reflecteix l’esforç posat, però faltaria més constància al diari.

    Per acabar, hem de dir que les pautes i la majoria dels objectius proposats inicialment s’han assolit.
    La nostra nota final és: 7,5

    ResponderEliminar
  2. Companyes

    Ens hem mirat atentament el vostre bloc, pensem que hi ha coses millorables. En relació als aspectes formals creiem que són adequats, tot i que el disseny de la lletra no és molt adequada per els alumnes de primària, ja que poden tenir dificultats a l’hora de llegir-ho. A més, encara que ho anomeneu en una entrada, en totes els apartats del bloc hi ha tipus de lletres diferents. Hauríeu de trobar una solució, pel fet que farà que no sigui tan atractiu. Hem trobat a faltar algun gadget original.

    Pel que fa al tema de les activitats, tot i que l’activitat proposada està força bé i engloba tots els apartats, s’havien de dissenyar tres activitats diferents, en relació als tres apartats (com és, de què vivim i com ha canviat).

    La informació proporcionada és correcta i està ben estructurada, encara que hi trobem a faltar el croquis de la població. A més, no hem trobat cap tipus de font, on ens indiqui on heu trobat la informació.

    I per últim, en un aspecte global, creiem que es poden fer algunes modificacions per tal de portar-ho a les escoles com a eina didàctica.

    Nota: 6

    ResponderEliminar
  3. Bones!

    Una vegada observat amb deteniment el vostre bloc, podem afegir que heu fet una bona feina tot i que hi ha aspectes que es podrien millorar.

    Pel que fa als aspectes formals trobem que el disseny del bloc és correcte, tot i que la lletra pels nens/es de primària no és molt entenedora i hem trobat diferent mida de la lletra en els diferents apartats. Trobem que el text exposat està ben estructurat tot i que podríeu afegir més gadgets.
    En quan als continguts trobem que s’adeqüen als alumnes de primària. La informació és clara i concreta, tot i que falta esmentar les fonts, és a dir, d’on heu extret la informació.

    Pel que fa a l’apartat de les activitats, només hem trobat una, quan s’havien de realitzar tres. L’activitat proposada pensem que s’adequa als alumnes de cicle mitjà i cicle superior, però pensem que els ítems d’avaluació són poc concrets i que per tan, podríeu tenir problemes alhora d’avaluar l’activitat; pensem que haurien de ser més concrets. Pensem que l’activitat si que és competencial atès que els fa reflexionar als alumnes. Considerem que treballar a partir d’un croquis és una bona eina, tot i que hem trobat a faltar un exemple d’imatge del croqui i el taulell. Tot i això, pensem que si es podria dur a terme a l’escola amb facilitat.
    Creiem que és un bloc que ha complert l’objectiu principal d’aquest, tot i que es podrien modificar les petites cosetes que hem anat esmentant, anteriorment, per utilitzar-lo com a eina educativa a l’escola.

    Finalment, en quan a les actituds, considerem que observant el bloc es nota que s’ha treballat amb constància.

    Nota final: 7

    ResponderEliminar