miércoles, 11 de diciembre de 2013

FEINA FETA!

Bé, primer de tot volem agraïr als nostres companys que fa dies ens van fer la coavaluació. Gràcies això vam poder retocar el disseny i fer el nostre bloc més atractiu!

Per altra banda, hem ideat l'activitat didàctica que creiem que abarca una mica de tot: Com és el poble, com ha canviat, de què vivim i futurs possibles. A més, per tal de poder realitzar aquesta activitat hem actualitzat informació del blog, tot afegint informació a Com ha canviat i futurs possibles.

Esperem que us agradi i que ens visiteu sovint,
Fins aviat i gràcies!

jueves, 21 de noviembre de 2013

GRAVEM!

Amb la finalitat de que conegueu com ha canviat Sant Gregori al llarg dels anys, hem gravat un vídeo on us ho expliquem i on també mostrem les diferents parts del poble per tal que pugueu endinsar-vos a la realitat d'aquest municipi, esperem que us agradi! 

 http://www.youtube.com/watch?v=UkF5L1f-dAU&feature=youtu.be



Què en penses de Sant Gregori?

VOILÀ


Hola de nou a tots !!! 
Estem molt contentes de poder dir-vos que hem aconseguit fer la feina satisfactòriament! Hem pogut completar les pestanyes de Com és, De què vivim i Com ha canviat. Per fer-ho possible ens vam traslladar fins a Sant Gregori. Aquí us deixem un petit tastet!

Esperem que us agradi!

https://www.youtube.com/watch?v=kSBGKZvNGWs 



miércoles, 13 de noviembre de 2013

JA TENIM AMICS!



Avui hem agregat l'enllaç d'altres blogs dels companys molt interessants! No dubteu de fer-hi una visita! Els podeu a trobar a la columna dreta de la pàgina principal!

Fins aviat!

miércoles, 6 de noviembre de 2013

Tot arreglat!

Bona tarda visitants virtuals de Sant Gregori!
Escrivim per informar-vos dels canvis al blog. Ja hem arreglat les pestanyes d'objectius i activitats didàctiques per tal que pogueu accedir-hi.

Fins aviat!

jueves, 17 de octubre de 2013

Estrenem blog!


Bon dia, aquí la primera entrada!
S'ha de dir que hi hem dedicat força estona, mai haviem utilitzat aquest recurs i ja començavem a posar-nos nervioses!
Una vegada hem triat el poble que volem fer, hem pensat una frase que definís bé Sant Gregori: "Sant Gregori agrada" . Hem fet una compta de Blogger, que hem sapigut dissenyar amb força entusiasme!
Confiem però, en agafar confiança mica en mica i poder millorar-ho tot.